Haulikot, kiväärit, yhdistelmäaseet, käsiaseet, ilma-aseet sekä monet muut aseet löydät Ahti Huvilan verkkokaupasta sekä kivijalkamyymälästä Soinista.

Meiltä löydät kaikenlaiset asetarvikkeet. Aseenhoitovälineet, hihnalenkit, kiikarinjalat, lippaat, perälevyt, tukit, supistajat, tähtäinjyvät, tukijalat, äänenvaimentimet jne.

Ahti Huvilasta löydät laajan valikoiman optiikkaa. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten Aimpoint, Burris ja Bushnell hyvään hintaan.

Kattava varasto metsästys- ja harjoituspatruunoita useisiin eri kaliipereihin.

Välineet ja komponentit jälleenlataukseen. Holkkisarjat, hylsyt, luodit, välineet jne.

Ahti Huvilasta löydät retkeilvarusteet kuten makuupussit, laavut, lumikengät sekä reput.

Ahti Huvilasta löydät myös pesäpallotarvikkeet. Mailat, räpylät sekä muut tarvikkeet

Kahles K328i DLR CCW 3-28x50/SKMR4+ w-right

Kahles K328i DLR CCW 3-28x50/SKMR4+ w-right

Saatavuus
Varastossa
4 190,00 €
Maksa joustavasti osissa!
Nopea toimitus
Edulliset hinnat
Hinnat sisältävät 25,5 % arvonlisäveron
Tuotekuvaus
Näkökenttä 14,3-1,8 m
Paino: 1040 g
Pituus: 360 mm
Ristikko: SKMR4+
Runkoputki 36 mm
Parallaksi alkaen 20 metriä
Takuu 10 v, elektroniikalle 2 v

Kahlesin huippu-uutuus taktiselle tähtäinmarkkinalle. Tähtäimen 50mm okulaari ja 36mm runkputki takaavat erittäin suuren ja kirkkaan kuvan, ja tähtäimen taakse on erittäin helppoa asettua. Optinen järjestelmä on kokonaan uusittu verraten vanhempaan k624/k525 sarjaan, ja kuvanlaatu on erinomainen: värit ja kirkkaus ovat erittäin luonnolliset ja tarkat.

SKMR4+ joulukuusiristikko tarjoaa 0.2mil viivat x/y akselilla joten tarkka tuuliennakko sekä koro eri matkoille on helppo ottaa, jos ei ole aikaa säätää lukemia torneista. Joulukuusessa välit ovat 0.5mil välein, jotta näkökenttä peittyisi mahdollisimman vähän, tarjoten kuitenkin tähtäysviivat. 0.035 mil keskipiste tarjoaa pienen ja tarkan tähtäyspisteen.

DLR 10mil korotorni on omiaan esimerkiksi PRS ammuntaan, jolloin koroa on helppo ja nopea ruuvata ja naksuväli on riittävän iso ja selkeä, joka minimoi aikapaineessa tapahtuvan korosäädön virhettä. Tornin päällä on mekaaninen kierrosindikaattori, josta helposti näkee sekä tuntee monennellako täydellä kierroksella säätö on, eikä "eksy" säätöihin. Zerostop menee 0.2mil alle 0 kohdan, joka mahdollistaa tähtäimen käytön usealla eri patruunalla ilman välttämätöntä kohdistustarvetta - pistää vaan muistiin kuinka paljon mikäkin patruuna menee tavallisen käyttöpatruunan kohdistuksesta alle/ylle, ja ottaa sen huomioon kun käyttää ballistista laskuria.
Näytä lisää tuotteita
Kahles tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›